De Grote Clubactie

Geschreven door het bestuur op 19 september 2017.

Beste jeugdspelers, ouders/verzorgers,

Iedere vereniging kan wel wat extra inkomsten gebruiken; ook wij als voetbalvereniging. Ook dit jaar doen we mee aan de Grote Clubactie. Wat is de Grote Clubactie eigenlijk.

De Nationale Stichting Grote Clubactie ondersteunt al meer dan 40 jaar het Nederlandse verenigingsleven. Volgens de Stichting zijn verenigingen namelijk de basis voor een gezonde samenleving. Daarom organiseren zij jaarlijks een landelijke loterij waarmee verenigingen extra inkomsten kunnen werven. De loten worden verkocht voor € 3,- per stuk. Hiervan gaat 80% rechtstreeks naar de vereniging. Er zijn fantastische prijzen te winnen. De trekking van de Grote Clubactie 2017 vindt plaats op 13 december.

Hoe werkt het?
Vanaf zaterdag 16 september mogen er loten verkocht worden. Je kunt door hier te klikken de intekenlijst downloaden. Print deze intkenlijst uit en noteer vervolgens de namen van de mensen die een lot van jou willen kopen. De lotenkopers betalen direct € 3,00 voor ieder gekocht lot aan jou. De intekenlijst en het geld doe je in een gesloten envelop en lever je uiterlijk 30 oktober 2017 in bij jouw leider, trainer of iemand van het jeugdbestuur. Op de envelop vermeld je jouw naam en in welk elftal je speelt. Na het inleveren van jouw envelop ontvang je zo snel mogelijk de loten, zodat je deze kunt afleveren bij jouw lotenkopers.

Voor de 3 jeugdleden die de meeste loten verkopen, hebben wij een leuke prijs.

Wij rekenen op jullie!

Met vriendelijke groet,

Namens het bestuur,
Jeanet van de Wetering