Wedstrijdzaken app en voetbal.nl app

Geschreven door de secretaris op 31 augustus 2017.

De Voetbal.nl app

Uitslagen, standen, programma’s, kleedkamerindelingen, man-of-the-match, wie rijdt er en in welke auto is er nog plek… en nog veel meer. Die gegevens vind je allemaal terug in de Voetbal.nl app en op de Voetbal.nl website.

Met de app ben je altijd direct op de hoogte van al het nieuws van je eigen team en van je favoriete clubs, spelers en andere teams. Mocht je al gebruik maken van de Voetbal.nl app, dan dien je je nog even te registreren met het e-mailadres waarop je een e-mail ontvangt van voetbal.nl.

De app KNVB Wedstrijdzaken

Naast de nieuwe Voetbal.nl app is er ook een vernieuwde KNVB Wedstrijdzaken app. Houd jij je op de club bezig met alle zaken rondom het wedstrijdformulier? Ben jij aanvoerder, teammanager, wedstrijdsecretaris of clubscheidsrechter? Download dan de vernieuwde app Wedstrijdzaken. Dé app waarmee je digitaal het formulier voor alle zaken rondom een wedstrijd zoals spelersopgaaf, scores en tuchtzaken vastlegt. Registreer je in de app met het e-mailadres waar je de mail van voetbal.nl op ontvangt. De inloggegevens en het wachtwoord voor Voetbal.nl en de KNVB Wedstrijdzaken app komen overeen, dat maakt het allemaal net even wat makkelijker voor je.

Wil je met een ander e-mailadres inloggen dan waarop je dit bericht hebt ontvangen? Vraag dan J.W. Wennemers (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) en geef dan aan welk e-mailadres wij als club voor je moeten vastleggen.

zaterdag 16 december 2017
VSW