Geschreven door Webmaster op zaterdag 26 mei 2018 12:00.

Nou ze hebben het voor mekaar. Het Vierde is Kampioen!!!
Net voor hun kampioenschap heeft Het Vierde nog een elftalfoto gemaakt. Strak in het pak, hoor!

Het Vierde 2017 2018 klein(klik op de foto voor een vergroting)

De foto is ook bij de elftalpagina geplaatst. Klik hier om naar de betreffende pagina te gaan.

Geschreven door Webmaster op zaterdag 26 mei 2018 11:47.

Na een bloedstollende wedstrijd tegen (inmiddels ex-) koploper sv Epe werd een knappe 7-6 (je verzint het niet) overwinning behaald en daarmee het welverdiende kampioenschap. Een kwartier voor tijd leek met een 5-4 voorsprong de buit al ongeveer binnen, ware het niet dat Epe in een tijdsbestek van 2 minuten en 13 seconden de wedstrijd op zijn kop zette door op een 5-6 voorsprong te komen. Wat vervolgens gebeurde onder de fontanellen van de dames is een raadsel, maar het had hoe dan ook een positief effect. Als eerste werd de pijngrens uitgeschakeld wat ervoor zorgde dat ik voor het eerst in mijn leven iemand lachend met kramp over het veld heb zien hinkelen. Vervolgens werd ervoor gekozen om het 'opbouwen van achteruit'te vervangen voor de meer effectieve 'lange peer' speelwijze. De dames van sv Epe zagen louter 's-Heerenbroekster rugnummers, wat al snel zorgde voor de 6-6. Met nog 3 minuten op de klok was het alles of niets. Bij Epe lukte werkelijk niets meer, zelfs een bal over een railing van 1,01 meter schieten om tijd te rekken was teveel gevraagd. Het kon dan ook niet anders of de 7-6 die in de lucht hing moest een keer naar beneden vallen. Het duurde tot de allerlaatste minuut tot de prima leidende scheidsrechter Gert Kwakkel (hij was de enige en daarmee tevens beste 'man' van het veld) 's-Heerenbroek een vrije trap bezorgde op een aantrekkelijke afstand voor het groen-roze kanon Irene. Met veel gevoel werd het gaatje gevonden in de, laat ik het zo zeggen, nogal bijzondere Epese muur, waardoor de 7-6 binnenviel. De opluchting was dan ook groot toen scheidsrechter Kwakkel blies voor het eindsignaal. Eindelijk écht kampioen!! Na een virtueel kamioenschap vóór de winter volgde dan nu de terechte beloning voor een prima seizoen. Er waren bloemen en tevens was daar dan eindelijk de rondrit op de platte kar (lees: vrachtwagen). Met succestrainer Vale achter het stuur (we gaan er maar vanuit dat hij uitsluitend dronken was van geluk) werden al toeterend de straten van zowel 's-Heerenbroek als Wilsum onveilig gemaakt om vervolgens terug te keren in de Kandelaar om daar te genieten van een welverdient hapje en drankje.

Dames! Namens de gehele vereniging van harte gefeliciteerd met het kampioenschap! Chapeau!!

Dames kampioen 2018 small(klik op de foto voor een vergroting)

Geschreven door sw op vrijdag 25 mei 2018 16:34.

Bij alweer de laatste (thuis-)wedstrijd van V.V. ’s-Heerenbroek 1 is Gil Carvalho pupil  van de week.

Deze verdediger van J09 verzorgt om 14.30 de aftrap tegen de buren van C.S.V. ’28. Hij heeft veel plezier in het spelletje voetbal en speelt in een leuk team, met een prima coach. In zijn nog jonge leven heeft Gil al drie voetbalstadions bezocht! Waarschijnlijk zal een van deze stadions die van zijn favoriete club PEC Zwolle zijn geweest. Of hij ook zijn favoriete speler Neymar al heeft zien voetballen in Parc des Princes, is een tweede vraag.

Gil wil graag carrière maken als vlogger, omdat hij dan lekker veel geld kan verdienen! (Zou Gil morgen ook met camera op de bank zitten!?) Hij verwacht dat hij vanaf zijn stekje naast Geert en Wim Groen een spannende pot mag aanschouwen.  ’s-Heerenbroek pakt 3 punten in deze wedstrijd en wint met 3-2. “GEWOON WINNEN” is wat Gil nog wil zeggen tegen de selectie van het eerste.

Graag tot zaterdag, langs de lijn, van de laatste wedstrijd van het seizoen, 2017/2018!

zaterdag 26 mei 2018
CSV '28