Jeugd onder 17

Bus richting bekerfinale JO17; er is nog plek vrij!

Komende zaterdag 1 juni om 13.00 is DE bekerfinale tussen onze JO17-1 en die van HTC JO17-1. 

De bekerfinale zal plaatsvinden bij KCVO, Sportpark De Egelbeek te Vaassen. Iedereen is uitgenodigd om de jongens aan te moedigen!

Jeugdbestuur heeft een bus geregeld, waardoor spelers en begeleiding gezamenlijk die kant op gaan. Het busje is voor 30 personen en nog niet helemaal vol! Er zijn namelijk nog ongeveer 10 plekken vrij; dus wie nog mee wil; meld je even aan via een van de spelers bij leider Wilhelm Kroeze. Vol = vol!

Vertrektijd vanaf de Kandelaar: 11.30.

Vertrektijd vanuit Vaassen: 16.00.

Shirtsponsor: Psychologenpraktijk Ebbers te Zwolle.

Bussponsor: Herstel en Balanz te 's-Heerenbroek.

JO17PEBBHERSTEL

Zoeken

Hoofdsponsor

Kok verhuur

Wedstrijdsponsors

h_uitgekookt.pngubink_meuleman_bouw.pngb0_mulder_tweewielers.pngbastiaan_installatietechniek.pnghofstede_rijopleiding.pngvdberg.pnganytime.pngblom_auto.pngautotaalglas.pnghoutburcht.pngsebo.pngsheerenhoeve.pnghairqueen.pngbrugmedia.pngbastiaan.pngbergmakelaardij.pngweeghel_gewasbescherming.pnghetparochiehuis.pnghdeleeuw.pngoostindie.pngprofnorm.pngbbm-advocaten.pngmail_service_zwolle.pngcafeeigenwijs.pngschutte.pngsmaakfactor.pngphverhuur.pngid-agro.pngvan_guilik.png123verhuur.pngboerverzekeringen.pngbernardkeppel.pngh_uitgekookt.pngubink_meuleman_bouw.pngb0_mulder_tweewielers.pngbastiaan_installatietechniek.pnghofstede_rijopleiding.pngvdberg.pnganytime.pngblom_auto.pngautotaalglas.pnghoutburcht.pngsebo.pngsheerenhoeve.pnghairqueen.pngbrugmedia.pngbastiaan.pngbergmakelaardij.pngweeghel_gewasbescherming.pnghetparochiehuis.pnghdeleeuw.pngoostindie.pngprofnorm.pngbbm-advocaten.pngmail_service_zwolle.pngcafeeigenwijs.pngschutte.pngsmaakfactor.pngphverhuur.pngid-agro.pngvan_guilik.png123verhuur.pngboerverzekeringen.pngbernardkeppel.png