Programma het eerste

zaterdag 07 december 2019
Wilsum
-
's-Heerenbroek

Aanvang: 14:30


4e Klasse D

Evenementen

Geen evenementen gevonden.

1e elftal

's-Heerenbroek terechte winnaar van IJsselderby tegen Wilsum.

’s-Heerenbroek heeft zaterdag de IJsselderby tegen Wilsum gewonnen. Op het kunstgras van Wilsum was de formatie van trainer Wim Groen met 1-3 te sterk.

De tweede editie van de derby tussen Wilsum en ’s-Heerenbroek was een bijzondere aflevering. De wind raasde over het windgevoelige terrein op het sportpark van Wilsum. Dat maakte goed voetbal onmogelijk. Ballen vlogen regelmatig alle kanten op. ’s-Heerenbroek ging het beste om met deze omstandigheden en maakte voetballend ook zeker de beste indruk.

Beide ploegen hadden grote moeite met de weersomstandigheden. Wilsum had de wind mee, maar ging daar slecht mee om. In de 28ste minuut opende de thuisploeg toch de score. Gert Jan Sollie kopte raak uit een corner van Patrick Plette. Negen minuten maakte het gemakkelijker voetballende ’s-Heerenbroek de terechte gelijkmaker. Wilsum werkte de bal achterin in weg. Jesper Wennemers profiteerde door de bal in de hoek te schieten. In de slotfase van de eerste helft ontsnapte Wilsum aan een achterstand. Wilsum-keeper Chiel ten Hove had alle moeite met een schot van Bjorn Wezenberg. Uit de daaropvolgende corner kopte Wiljen van Ittersum tegen de lat.

Na rust nam ’s-Heerenbroek nadrukkelijk de teugels in handen. Wilsum-goalie Ten Hove tikte een vrije trap van Sander Pelgrom over en zag even later een schot van Van Ittersum net over het doel gaan. Drie minuten later raakte Van Ittersum voor de tweede keer deze middag de lat. In de 60ste minuut viel de dik verdiende 1-2 via invaller Wim Kwakkel. Wilsum werd overlopen door ’s-Heerenbroek. In de 65ste minuut bepaalde William Dekker de eindstand op 1-3. Hij lobde de bal over de keeper in het doel. Met drie treffers waren ’s-Heerenbroek mild voor de goede buur. Martijn Bruins liet een enorme kans liggen en de bezoekers raakten nog een keer de lat.”
boerverzekeringen.pnghdeleeuw.png123verhuur.pngvan_guilik.pnghairqueen.pngbrugmedia.pngsmaakfactor.pngbbm-advocaten.pngsebo.pngprofnorm.pngschutte.pngwielink_zink_en_daktechniek.pngbastiaan_installatietechniek.pngcafeeigenwijs.pngmail_service_zwolle.pngh_uitgekookt.pngphverhuur.pngblom_auto.pnganytime.pngbergmakelaardij.pngweeghel_gewasbescherming.pnghoutburcht.pngsheerenhoeve.pnghofstede_rijopleiding.pngubink_meuleman_bouw.pngb0_mulder_tweewielers.pngbastiaan.pngid-agro.pngautotaalglas.pngoostindie.pngEcco-Nederland.pnghetparochiehuis.pngbernardkeppel_cleaning.pngvdberg.pngboerverzekeringen.pnghdeleeuw.png123verhuur.pngvan_guilik.pnghairqueen.pngbrugmedia.pngsmaakfactor.pngbbm-advocaten.pngsebo.pngprofnorm.pngschutte.pngwielink_zink_en_daktechniek.pngbastiaan_installatietechniek.pngcafeeigenwijs.pngmail_service_zwolle.pngh_uitgekookt.pngphverhuur.pngblom_auto.pnganytime.pngbergmakelaardij.pngweeghel_gewasbescherming.pnghoutburcht.pngsheerenhoeve.pnghofstede_rijopleiding.pngubink_meuleman_bouw.pngb0_mulder_tweewielers.pngbastiaan.pngid-agro.pngautotaalglas.pngoostindie.pngEcco-Nederland.pnghetparochiehuis.pngbernardkeppel_cleaning.pngvdberg.png