1e elftal

Kom zaterdag ook kijken naar de Derby van de IJssel!!

bericht van v.v. Wilsum:

v.v. Wilsum 1 – v.v. 's-Heerenbroek 1

Zaterdag 16 maart om 14.30 uur wordt de enige echte IJsselderby weer gespeeld in Wilsum. Gelet op de stand in de competitie zijn dit seizoen de teams aan elkaar gewaagd. Beide teams doen nog mee voor nacompetitie, maar dan moet er wel gewonnen worden. Kom je team aanmoedigen, ze zullen het nodig hebben!

Bij de derby staat de wedstrijd van het eerste elftal natuurlijk centraal, maar om de wedstrijd heen wordt al jaren van alles georganiseerd. Dit alles komt natuurlijk mede door de goede verstandhouding die er is tussen beide dorpen en verenigingen. Deze middag verzorgen de jongste talenten de line-up bij de aftrap van de wedstrijd en na afloop van de wedstrijd draait de supportersvereniging een aantal ronden aan het rad van avontuur.

Je wordt hierbij van harte uitgenodigd voor een gezellige 3e helft!

 

(bericht geplaatst door de secretaris)

Zoeken

Hoofdsponsor

Kok verhuur

Wedstrijdsponsor

Vloerenmarkt Genemuiden
Schering 17b
8281 JW Genemuiden
vloerenmarkt
boerverzekeringen.pngcafeeigenwijs.pngprofnorm.pngvdberg.pngsheerenhoeve.png123verhuur.pngphverhuur.pngoostindie.pngbergmakelaardij.pngubink_meuleman_bouw.pngbastiaan_installatietechniek.pngautotaalglas.pngsebo.pngh_uitgekookt.pngblom_auto.pngmail_service_zwolle.pngid-agro.pnghairqueen.pngsmaakfactor.pnghetparochiehuis.pnghdeleeuw.pngbernardkeppel.pngschutte.pngbrugmedia.pngb0_mulder_tweewielers.pnghoutburcht.pngbbm-advocaten.pnghofstede_rijopleiding.pnganytime.pngbastiaan.pngvan_guilik.pngweeghel_gewasbescherming.pngboerverzekeringen.pngcafeeigenwijs.pngprofnorm.pngvdberg.pngsheerenhoeve.png123verhuur.pngphverhuur.pngoostindie.pngbergmakelaardij.pngubink_meuleman_bouw.pngbastiaan_installatietechniek.pngautotaalglas.pngsebo.pngh_uitgekookt.pngblom_auto.pngmail_service_zwolle.pngid-agro.pnghairqueen.pngsmaakfactor.pnghetparochiehuis.pnghdeleeuw.pngbernardkeppel.pngschutte.pngbrugmedia.pngb0_mulder_tweewielers.pnghoutburcht.pngbbm-advocaten.pnghofstede_rijopleiding.pnganytime.pngbastiaan.pngvan_guilik.pngweeghel_gewasbescherming.png