Programma het eerste

zaterdag 07 december 2019
Wilsum
-
's-Heerenbroek

Aanvang: 14:30


4e Klasse D

Evenementen

Geen evenementen gevonden.

1e elftal

's-Heerenbroek boekt monsterzege op SVV '56: 8-0

's-Heerenbroek heeft afgelopen zaterdag flink uitgehaald tegen SVV '56 uit Sibculo. De ploeg van trainer Wim Groen werkte daarmee positief aan haar zelfvertrouwen aangezien juist het maken van doelpunten dit seizoen een grote opgave blijkt. Daarnaast was de overwinning ook een opsteker omdat een week daarvoor nog nipt werd verloren van titelkandidaat Daarlerveen (2-3).

Na een weifelend begin van beide zijden trok 's-Heerenbroek de wedstrijd gaandeweg de tijd steeds meer naar zich toe. Dit resulteerde uiteindelijk in een 3-0 ruststand. Doelpuntenmakers waren William Dekker, Jesper Wennemers en nogmaals Dekker. Na de rust liet 's-Heerenbroek het er zeker niet bij zitten. De ploeg pakte de scorende draad direct na rust weer op en dit resulteerde uiteindelijk in doelpunten van Henri v/d Stouwe, Berry Fiets, Jesper Wennemers, Jarno Heldoorn en William Dekker.

Hiermee maakte Dekker sinds lange tijd weer een hattrick en liet hij zien het scoren nog zeker niet verleerd te zijn. Verder tekende Jesper Wennemers direct aan voor zijn eerste seizoenstreffers en liet ook spits Fiets zien dat hij zijn doelpunten mee kan pikken.

Deze scoringsdrang lijkt precies op tijd te komen voor 's-Heerenbroek, daar aankomende zaterdag dé IJsselderby tegen Wilsum op het programma staat. Wilsum kende een ongelukkige middag tegen MVV '69 uit Marle en verloor uiteindelijk jammerlijk met 1-0. Bij een overwinning kan 's-Heerenbroek de naaste buurman zaterdag passeren op de ranglijst. Anderzijds kan Wilsum natuurlijk haar voorsprong op 's-Heerenbroek uitbreidden wanneer het de drie punten in eigen huis weet te houden.

Alles voor een interessante derby lijkt dus aanwezig! Graag zien wij u langs de lijn op zaterdag 16 maart om 14.30 uur op Sportpark de Wijde Blik in Wilsum!   

anytime.pngh_uitgekookt.pngid-agro.pngvdberg.pngbbm-advocaten.pngsebo.pngcafeeigenwijs.pngschutte.pngbernardkeppel_cleaning.pngautotaalglas.pngbastiaan_installatietechniek.pnghofstede_rijopleiding.pngEcco-Nederland.pngprofnorm.pngweeghel_gewasbescherming.pngoostindie.pngubink_meuleman_bouw.pngphverhuur.pngbastiaan.pngblom_auto.pnghetparochiehuis.pngbergmakelaardij.pngsmaakfactor.png123verhuur.pnghairqueen.pngmail_service_zwolle.pngvan_guilik.pnghoutburcht.pngsheerenhoeve.pngbrugmedia.pngwielink_zink_en_daktechniek.pngboerverzekeringen.pnghdeleeuw.pngb0_mulder_tweewielers.pnganytime.pngh_uitgekookt.pngid-agro.pngvdberg.pngbbm-advocaten.pngsebo.pngcafeeigenwijs.pngschutte.pngbernardkeppel_cleaning.pngautotaalglas.pngbastiaan_installatietechniek.pnghofstede_rijopleiding.pngEcco-Nederland.pngprofnorm.pngweeghel_gewasbescherming.pngoostindie.pngubink_meuleman_bouw.pngphverhuur.pngbastiaan.pngblom_auto.pnghetparochiehuis.pngbergmakelaardij.pngsmaakfactor.png123verhuur.pnghairqueen.pngmail_service_zwolle.pngvan_guilik.pnghoutburcht.pngsheerenhoeve.pngbrugmedia.pngwielink_zink_en_daktechniek.pngboerverzekeringen.pnghdeleeuw.pngb0_mulder_tweewielers.png