Programma het eerste

zaterdag 18 mei 2019
's-Heerenbroek
-
Lemele

0 - 0


zaterdag 25 mei 2019
Wijthmen
-
's-Heerenbroek

Aanvang: 14:30


4e Klasse D

Evenementen

1e elftal

Trainersduo voor het eerste

Carlo Bergsma en Freddie van den Burg vormen komend seizoen, 2019/2020, het nieuwe trainersduo van het eerste team van v.v. ’s-Heerenbroek. Zij volgen Wim Groen op die het seizoen afmaakt.

Carlo is op dit moment jeugdtrainer bij ESC (JO17) en Freddie is een oude bekende van ons en traint momenteel JO13 van onze vereniging.

het bestuur

weeghel_gewasbescherming.pngubink_meuleman_bouw.pnganytime.pngbbm-advocaten.pngbernardkeppel.pngb0_mulder_tweewielers.pngphverhuur.pngbrugmedia.pngschutte.pngbastiaan_installatietechniek.pngvdberg.pngmail_service_zwolle.pngprofnorm.pngoostindie.pnghofstede_rijopleiding.pngcafeeigenwijs.pnghdeleeuw.pngblom_auto.pngh_uitgekookt.pngbergmakelaardij.pngvan_guilik.pnghoutburcht.png123verhuur.pnghetparochiehuis.pngsebo.pngautotaalglas.pngsmaakfactor.pngsheerenhoeve.pnghairqueen.pngbastiaan.pngboerverzekeringen.pngid-agro.pngweeghel_gewasbescherming.pngubink_meuleman_bouw.pnganytime.pngbbm-advocaten.pngbernardkeppel.pngb0_mulder_tweewielers.pngphverhuur.pngbrugmedia.pngschutte.pngbastiaan_installatietechniek.pngvdberg.pngmail_service_zwolle.pngprofnorm.pngoostindie.pnghofstede_rijopleiding.pngcafeeigenwijs.pnghdeleeuw.pngblom_auto.pngh_uitgekookt.pngbergmakelaardij.pngvan_guilik.pnghoutburcht.png123verhuur.pnghetparochiehuis.pngsebo.pngautotaalglas.pngsmaakfactor.pngsheerenhoeve.pnghairqueen.pngbastiaan.pngboerverzekeringen.pngid-agro.png