Programma het eerste

donderdag 22 augustus 2019
Hattem 1
-
's-Heerenbroek 1

Aanvang: 19:30


4e Klasse D

Evenementen

Geen evenementen gevonden.

1e elftal

Trainersduo voor het eerste

Carlo Bergsma en Freddie van den Burg vormen komend seizoen, 2019/2020, het nieuwe trainersduo van het eerste team van v.v. ’s-Heerenbroek. Zij volgen Wim Groen op die het seizoen afmaakt.

Carlo is op dit moment jeugdtrainer bij ESC (JO17) en Freddie is een oude bekende van ons en traint momenteel JO13 van onze vereniging.

het bestuur

Zoeken

Hoofdsponsor

Kok verhuur

Wedstrijdsponsors

houtburcht.pngubink_meuleman_bouw.pnghdeleeuw.pngvan_guilik.pnghofstede_rijopleiding.pngid-agro.pngsmaakfactor.pngbastiaan.pngh_uitgekookt.pngvdberg.pngautotaalglas.png123verhuur.pngweeghel_gewasbescherming.pngschutte.pngbbm-advocaten.pnghetparochiehuis.pngb0_mulder_tweewielers.pngcafeeigenwijs.pngprofnorm.pngphverhuur.pnghairqueen.pngblom_auto.pnganytime.pngsheerenhoeve.pngmail_service_zwolle.pngoostindie.pngbernardkeppel.pngbrugmedia.pngboerverzekeringen.pngsebo.pngbergmakelaardij.pngbastiaan_installatietechniek.pnghoutburcht.pngubink_meuleman_bouw.pnghdeleeuw.pngvan_guilik.pnghofstede_rijopleiding.pngid-agro.pngsmaakfactor.pngbastiaan.pngh_uitgekookt.pngvdberg.pngautotaalglas.png123verhuur.pngweeghel_gewasbescherming.pngschutte.pngbbm-advocaten.pnghetparochiehuis.pngb0_mulder_tweewielers.pngcafeeigenwijs.pngprofnorm.pngphverhuur.pnghairqueen.pngblom_auto.pnganytime.pngsheerenhoeve.pngmail_service_zwolle.pngoostindie.pngbernardkeppel.pngbrugmedia.pngboerverzekeringen.pngsebo.pngbergmakelaardij.pngbastiaan_installatietechniek.png