Programma het eerste

zaterdag 07 december 2019
Wilsum
-
's-Heerenbroek

Aanvang: 14:30


4e Klasse D

Evenementen

Geen evenementen gevonden.

1e elftal

Ook Avereest te sterk voor 's-Heerenbroek: 3-0

Afgelopen zaterdag was ook Avereest te sterk voor 's-Heerenbroek in het bekertoernooi. De manschappen van trainer Wim Groen konden simpelweg geen potten breken in Balkbrug waardoor er uiteindelijk met 3-0 werd verloren.

Naast de wedstrijd verloor 's-Heerenbroek ook aanwinst Berry Fiets. De spits moest na een charge het strijdtoneel gehavend verlaten; gevreesd wordt voor een lange afwezigheid.

Aankomende zaterdag speelt 's-Heerenbroek haar eerste competitieduel thuis tegen Bruchterveld. Dit betekent dat 's-Heerenbroek direct volop aan de bak kan, aangezien Bruchterveld vorig jaar op een haar na promotie naar de derde klasse misliep. Ook biedt deze wedstrijd de kans aan de manschappen van Wim Groen om fikse verbetering te laten zien ten opzichte van de voorgaande wedstrijden.

Bedankt voor het lezen en tot ziens!

bbm-advocaten.pngsmaakfactor.pnghoutburcht.pngwielink_zink_en_daktechniek.pngcafeeigenwijs.pnganytime.pngsheerenhoeve.pngautotaalglas.pngbastiaan.pngb0_mulder_tweewielers.pngubink_meuleman_bouw.pngEcco-Nederland.pngboerverzekeringen.pngvan_guilik.pnghdeleeuw.pngbastiaan_installatietechniek.pnghofstede_rijopleiding.pngweeghel_gewasbescherming.pngmail_service_zwolle.pngblom_auto.pnghetparochiehuis.pnghairqueen.pngphverhuur.pngvdberg.pngprofnorm.pngid-agro.pngsebo.pngh_uitgekookt.pngbrugmedia.pngbernardkeppel_cleaning.png123verhuur.pngschutte.pngbergmakelaardij.pngoostindie.pngbbm-advocaten.pngsmaakfactor.pnghoutburcht.pngwielink_zink_en_daktechniek.pngcafeeigenwijs.pnganytime.pngsheerenhoeve.pngautotaalglas.pngbastiaan.pngb0_mulder_tweewielers.pngubink_meuleman_bouw.pngEcco-Nederland.pngboerverzekeringen.pngvan_guilik.pnghdeleeuw.pngbastiaan_installatietechniek.pnghofstede_rijopleiding.pngweeghel_gewasbescherming.pngmail_service_zwolle.pngblom_auto.pnghetparochiehuis.pnghairqueen.pngphverhuur.pngvdberg.pngprofnorm.pngid-agro.pngsebo.pngh_uitgekookt.pngbrugmedia.pngbernardkeppel_cleaning.png123verhuur.pngschutte.pngbergmakelaardij.pngoostindie.png